Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління виїхав на тестування (Фото)

Зображеннями поділився портал Car & Driver.

Не так давно стало відомо, що спеціально для китайського ринку компанія Jeep має намір випустити подовжену версію позашляховика Grand Cherokee L п’ятого покоління. Тепер в мережі були опубліковані шпигунські знімки «звичайної» версії моделі, яка отримає п’ять посадочних місць і два ряди сидінь.

Судячи з усього, обидва автомобілі отримають однаковий список поліпшень і змін. Машини отримають характерну радіаторну решітку з сімома вертикальними прорізами, тонкі світлодіодні фари і нові задні ліхтарі. Крім того зміниться салон – автомобілі отримають 10,3-дюймову приладову панель, 8,4-дюймовий екран розважальної системи в базовому виконанні і 10,1-дюймовий в якості опції, підтримку роботи з Apple CarPlay і Android Auto, а також поворотну шайбу замість звичного важеля селектора КПП.

Очікується, що моторна гамма Jeep Grand Cherokee п’ятого покоління залишиться колишньою і буде представлена ​​3,6-літровим мотором на 290 сил, 5,7-літровим V8 на 357 к.с. Пізніше може з’явитися «заряджена» версія SRT для обох варіантів, а також гібридна 4xe. У продажу автомобілі повинні з’явитися до кінця поточного року.


Не пропустіть