Це вам не Prius! Компанія Ford оновила поліцейський автомобіль (Фото)

Автомобіль отримає збільшену максимальну швидкість і ряд інших переваг.

У 2021 році компанія Ford оновила поліцейський пікап Ford F-150. Новинка отримала збільшену зі 180 км/год до 200 км/год максимальну швидкість, чого повинно вистачити для більшості погонь – ясна річ, що седани середньої цінової категорії розвивають таку ж максималку і досягають її значно швидше.

Крім цього Ford F-150 Police Responder отримав таку ж роздавальну коробку, як у моделі Raptor – з автоматичним вибором режиму роботи системи повного приводу. Це повинно додати поліцейським прохідності і можливість безперешкодно переслідувати порушників навіть по бездоріжжю. У рух пікап приводиться 3,5-літровим турбомотором на 400 к.с. і 678 Нм крутного моменту, що більше колишніх показників в 375 сил і 637 Нм моменту.

Крім усього перерахованого вище Ford F-150 Police Responder обзавівся спеціальними шинами, які витримують максимальну швидкість автомобіля протягом тривалого часу, але і на бездоріжжі показують себе досить непогано. Також автомобіль отримав функцій тимчасового відключення системи запобігання фронтальних зіткнень і можливість залишити включеними спецсигнали і фари при заглушеному моторі.


Не пропустіть