Ford випустив великий кросовер Equator (Фото)

Американська компанія представила кросовер Equator, розроблений спеціально для Китаю.

Ford представив новий великий кросовер з трирядним салоном під назвою Equator, розроблений спеціально для китайського ринку. Автомобіль будуть випускати на спільному підприємстві Jiangling-Ford.

Новинка вийшла трохи більше моделі Everest, але при цьому трохи поступилася в розмірах позашляховику Explorer. Довжина Equator склала 4905 мм, ширина – 1930 мм, висота – 1755 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2865 міліметрів. Зовнішньою особливістю автомобіля стала радіаторна решітка, а також вузька світлодіодна фронтальна оптика, візуально об’єднана хромованим елементом.

Що стосується салону, то передню панель виконали в стилі нових моделей Mercedes-Benz: 12,3-дюймова віртуальна приладова панель укладена в одному блоці з сенсорним дисплеєм мультимедіа такий же діагоналі.

Ford Equator укомплектований дволітровою бензиновою «турбочетвіркою» EcoBoost, що розвиває 224 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Двигун працює разом з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Кросовер буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Китайські продажі Ford Equator стартують 28 березня. Очевидно, великий кросовер буде доступний тільки на ринку КНР, де він складе конкуренцію Jeep Grang Commander.


Не пропустіть