Infiniti розповіла про систему напівавтоматичного управління нового QX60 (Відео)

Новий кросовер преміального японського бренду отримає модернізовану систему ProPilot Assist, яка оперує даними з камер, сенсорів і навігатора.

Преміум підрозділ Nissan Infiniti продовжує ділитися подробицями про кросовер QX60 другого покоління, прем’єра якого відбудеться в 2020 році. На цей раз японці розповіли про вдосконалену систему напівавтоматичного управління ProPilot Assist від Nissan.

Штучний інтелект орієнтується в просторі і аналізує дані, що надходять з комплексу відеокамер і сенсорів, а також з навігаційної системи. У Infiniti відзначили, що тепер електроніка м’якше контролює гальма, а втручання в рульове управління стало більш природним.

Адаптивний круїз-контроль може зберігати задану швидкість при крутому спуску, пригальмовувати по мірі прибуття до потрібного повороту або з’їзду з магістралі, а також сповільнюватися або прискорюватися, керуючись системою розпізнавання дорожніх знаків. При русі в щільному потоку електроніка може автоматично глушити двигун, а потім заново включати його і самостійно продовжувати рух після повної зупинки тривалістю до 30 секунд.


Не пропустіть