Volkswagen опублікував ціни на новий кросовер Taos (Фото)

Автовиробник Volkswagen оприлюднив прайс-листи свого нового компактного кросовера Taos для ринку Сполучених Штатів. Нова модель буде доступна в трьох версіях: S, SE і SEL за ціною від 22 995 доларів. З даними цінниками модель стала найдоступнішим кросовером марки на авторинку, а також найбільш бюджетним варіантом серед конкурентів. Найближчі до нього Nissan Rogue Sport коштує 23 995 доларів.

Початкова версія Taos S має 17-дюймові колісні диски, світлодіодні фари, розважальну систему з 6,5-дюймовим дисплеєм, камеру заднього виду і 8-дюймову цифрову приладову панель. За доплату покупець може отримати обігрів крісел, дзеркал і форсунок омивача, а також систему повного приводу 4Motion AWD.

Volkswagen Taos SE оцінили в 27 245 доларів. Він має 18-дюймові колісні диски, рейлінги на даху, 8-дюймовий дисплей розважальної системи, поліпшену акустичну систему, бездротову зарядку для гаджетів і систему безключового доступу в салон.

Топова комплектація Taos SEL за 31 490 доларів обзаведеться 19-дюймовими колісними дисками, адаптивними фарами, підсвічуванням решітки радіатора, 10,25-дюймової панеллю приладів, шкіряною обшивкою сидінь, аудіосистемою марки BeatsAudio, двозонним клімат-контролем і вентиляцією передніх крісел. Нагадаємо, що всі варіації нового Volkswagen Taos обладнані півторалітровим турбодвигуном потужністю 158 кінських сил і 250 Нм крутного моменту, а також автоматичною або роботизованою коробкою перемикання передач.


Не пропустіть