Новий хетчбек Skoda Fabia показали на офіційних зображеннях (Фото)

Компанія Skoda готується до прем’єри нового покоління хетчбека Fabia, яка повинна відбутися в найближчі кілька місяців. Прес-служба чеського автовиробника, прагнучи підігріти інтерес до новинки, опублікувала її офіційні скетчі.

Свіжі зображення не розкривають ніякої нової інформації про дизайн автомобіля, який і без того раніше був показаний на «живих» знімках, хоч і в камуфляжі. Судячи з ним, він збереже фірмовий стиль з великою кількістю граней, але, як обіцяють, поліпшить аеродинамічні показники. Заявлено, що коефіцієнт Cd буде зменшений з 0,32 до 0,28. Відбудеться це за рахунок заслінок в нижній частині радіатора, які електроніка буде відкривати лише в разі потреби.

В основу реформенної 5-дверки ляже платформа MQB-A0, знайома за європейськими хетчбекам Volkswagen Polo, Audi A1 і Seat Ibiza. Новинка виявиться помітно крупніше попередниці. Довжина Fabia додасть 110 мм – до 4107 мм, а колісна база витягнеться на 94 мм – до 2564 мм. У моторну лінійку увійдуть бензинові агрегати потужністю від 65 до 150 к.с.

Презентація нового хетчбека Fabia має відбутися вже в травні цього року. Універсал дебютує пізніше в цьому році.


Не пропустіть