Оновлений Volkswagen Polo отримав цінник і виходить на ринок (Фото)

Компанія Volkswagen оголосила про початок прийому в Європі попередніх замовлень на оновлений хетчбек Polo.

Хетчбек в базовому виконанні, як уточнює прес-служба бренду, буде назватися Polo Fresh і буде коштувати від 16 000 євро. У стандартне оснащення включені цифрова панель приладів «Digital Cockpit», багатофункціональне рульове колесо нового дизайну, кондиціонер, а також новий мультимедійний комплекс MIB3 з сім-картою для виходу в Інтернет.

На перших етапах оновлений Polo буде пропонуватися в Європі з трьома моторами: бензиновими TSI об’ємом 1,0 літра потужністю 95 і 110 к.с., а також 1,0-літровому TG , що працюють на природному газі і видає 90 к.с.

У лінійку комплектацій, крім базової «Fresh» , увійдуть такі версії, як «Life» , «Style» і «R-Line».

Нагадаємо, прем’єра оновленого Volkswagen Polo відбулася в квітні цього року. Від машини попереднього покоління новинка відрізняється дизайном і оснащенням. Зовні з’явилася нова світлотехніка, бамперні групи, решітка радіатора і колісні диски. Фари змінилися за формою і графіку, тепер вони ще й з’єднані між собою світлодіодною смужкою.

Задня частина кузова теж нова: ліхтарі доповнені горизонтальними секціями в дверцятах багажника (до речі, назва моделі переїхала з її краю на середину). Форма бампера змінилася, плюс до цього в нього вмонтували бутафорські патрубки випускної системи.


Не пропустіть