BMW почала швидкісні тести 750-сильного флагманського кросовера X8 M (Фото)

Компанія BMW вивела на тестові випробування прототип гібридної версії нового великого кросовера X8. Автомобіль напередодні був помічений неподалік від траси Нюрбургринг у Німеччині.

Про те, що на знімках дійсно відображена гібридна модифікація X8, кажуть наклейки на передніх дверях і задньому бампері, а також наявність додаткового люка на передньому крилі з боку водія. Не виключено, що під камуфляжем прихована «топова» версія X8 M.

Маскувальною плівкою обтягнений весь кузов кросовера, проте європейські видання впевнені, що дизайн машини вже близький до серійного варіанту, звертаючи увагу на низько розташовану головну оптику, як у 8-Series, а також силует з похилою лінією даху.

Про агрегатну частину автомобіля поки офіційно нічого не відомо. У випадку з гібридним X8 M в якості двигуна може виступити силова установка на базі 4,4-літрового V8, що працює в парі з електричним мотором. Її віддача складе близько 750 кінських сил.

Прем’єра нового BMW X8, за чутками, відбудеться протягом 2021 року. Гібридний варіант кросовера з’явиться не раніше наступного року.


Не пропустіть