Із культового Toyota Land Cruiser зробили восьмимісний броньовик (Фото)

Фірма SVI з Південної Африки, яка спеціалізується на броньованих автомобілях, представила модель Max 3 Troopy. Це восьмимісний броньовик на базі Toyota Land Cruiser 70-й серії, захищений по класу BR6 (може витримати обстріл з штурмової гвинтівки).

Новинка – більш місткий варіант моделі Max 3, представленої в 2020 році. Вона була анонсована серед доступних версій – це пікапи з однорядною і дворядною кабінами і позашляховик-універсал – однак показана машина тільки зараз.

В основі лежить шасі Land Cruiser 79. Південноафриканська фірма посилила підвіску і збільшила вантажопідйомність, а також додала задній стабілізатор поперечної стійкості. Повністю кастомний кузов виконаний зі сталі. За бажанням замовника клас броні можна підвищити до вищого BR7, але в Південній Африці для володіння такою машиною потрібно спеціальний дозвіл влади.

У подовженої задньої частини кузова уздовж бортів встановлено по три сидіння з потужними ременями безпеки. За замовчуванням їх подушки підняті, що звільняє простір. Оформлений салон «по-спартанськи».

У рух машину приводить стандартний 4,5-літровий дизельний V8 від Land Cruiser. Агрегат з 430 Нм крутного моменту здатний розігнати броньовик до 140 км/год.


Не пропустіть