Компанія Toyota анонсувала прем’єру Toyota Prius нового покоління (Відео)

Компанія Toyota визначилася з датою прем’єри нового покоління гібрида Prius. Автомобіль буде представлений 2 червня. Напередодні машину показали на першому відеотізері, що демонструє частину її кузова.

В опублікованому в Мережі відеоролику можна розгледіти фрагмент корми з дверцятами багажного відділення. Крім того, видно, що автомобіль обладнаний звуженими задніми ліхтарями. Ніяких інших висновків про те, як буде виглядати новинка, по відео зробити не вийде, враховуючи наскільки ролик короткий і як мало в ньому продемонстровано.

Підтвердженої інформації про технічну складову нового Toyota Prius поки немає. За даними японського порталу «BestCarWeb», новий «Пріус» збереже концепцію попередника, отримавши в якості силової установки гібридний агрегат на базі 1,8-літрового ДВЗ, що працює в парі з електромотором і літій-іонною батареєю. При цьому потужність цієї зв’язки стане вище.

Японські інженери встановлять в популярний «гібрид» більш економічний двигун внутрішнього згоряння, а також підвищать ємність акумуляторної батареї.


Не пропустіть