Для поліції підготували унікальну броньовану Alfa Romeo (Фото)

Італійський автовиробник виводить на новий рівень співпрацю з карабінерами, надавши в їх розпорядження броньовану модель.

Італійська військова поліція розширила і без того не маленький автопарк, в який входить понад 1770 автомобілів, в тому числі Suzuki Jimny, новою версією Alfa Romeo Giulia. Автомобіль був переданий минулого тижня під час заходу, проведеного в штаб-квартирі автовиробника в Турині, на якому були присутні президент Stellantis Group Джон Елканн, генеральний командувач карабінерами Тео Лузі, генеральний директор Alfa Romeo Жан-Філіп Імпарато, і інші посадові особи Stellantis і італійських військових.

Ця Giulia, призначена для використання на місцевих станціях карабінерів по всій країні, крім броньованих лобового скла, бічних вікон, передніх дверей і заднього скла, яке не б’ється, має інші поліпшення, в тому числі захист паливного бака, тримачі для зброї і поліцейських кийків, куленепробивні жилети в кабіні, радіоприймач для членів екіпажу, світлодіодні ліхтарі на даху і багато іншого.

Автомобіль забарвлений в особливу ліврею італійської військової поліції з темно-синім відтінком, білим дахом і червоними вставками. Під капотом же розмістився 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 200 к.с., що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Alfa Romeo поставляє автомобілі для карабінерів з 1951 року, коли на озброєння надійшла модель 1900 M Matta, до якої в 1952 році приєднався седан 1900 року. За ці роки вони поставили багато інших моделей для використання місцевою владою. Giulia QV був введений в експлуатацію в 2016 році.


Не пропустіть