Genesis підготував розкішний кросовер для поліції (Фото)

Для звичайного поліцейського управління такий шикарний автомобіль, як Genesis GV80, був би непосильною ношею і дуже дорогим придбанням. Однак в Дубаї немає звичайного поліцейського управління. У тому, що, можливо, є світовою столицею суперкарів, правоохоронні органи діють трохи інакше.

Саме через склад автопарку поліції Дубая кросовер корейського преміального бренду дуже виділяється. GV80 – остання патрульна машина, що поповнила парк Головного поліцейського управління Дубая. Тепер він буде служити на благо правопорядку нарівні з Lamborghini Aventador, Porsche 918 Spyder і навіть Bugatti Veyron. Відзначимо, що місцеві поліцейські навіть ведуть переговори про поставки Tesla Cybertruck.

«Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з поліцією Дубая в різних ініціативах, спрямованих на поширення інформації серед всіх верств суспільства про безпеку дорожнього руху», – сказав Суліман Аль-Забен, директор Genesis UAE. «Ми сподіваємося, що високотехнологічний Genesis GV80 сприятиме полегшенню операцій поліції Дубая і надання різних послуг населенню».

У заяві не говориться, що ховається під капотом GV80. Це може бути 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 300 к.с. або 3,5-літровий V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 375 к.с. Грунтуючись на інших машинах в цьому конкретному поліцейському парку, ми припускаємо, що це буде саме останній варіант.

Відзначимо, що не тільки поліція Дубая користується рідкісними автомобілями. Так, в Японії на службі правоохоронних органів перебуває Lexus LC500, а, наприклад, в Австралії – BMW M5 Competition.


Не пропустіть