Концерн Volkswagen відкликає для заміни двигунів відразу кілька кросоверів

Авто Lamborghini Urus, Porsche Cayenne і кілька моделей марки Audi підлягають відкликанню в США.

У Мережі з’явилася інформація про те, що кілька автовиробників заявили про незалежні відкличні кампанії, які пройдуть в Сполучених Штатах. Варто зазначити, що компанії проходять по одній і тій же неполадці: 8-циліндровий двигун об’ємом 4,0 літра, який може раптово прийти в непридатність. Це стосується таких брендів авто, як Lamborghini, Porsche і Audi.

Представники компанії Lamborghini заявили, що в блоках циліндрів декількох машин Urus існує ризик виникнення тріщин. Через подібні неполадки авто може втратити потужність, а також імовірна витік масла і загоряння в моторному відсіку.

Є інформація, що всього на ремонт направлять чотири кросовера, випуск яких проводився в період з 6 по 21 жовтня 2020 року. Заміна агрегатів буде проходити безкоштовно.

Що стосується марок Audi і Porsche, то тут відклична компанія виявиться набагато масштабніше. Porsche відкличе 12 кросоверів Cayenne Turbo, Cayenne GTS і GTS Coupe, а Audi – 15 одиниць RS-серії, в тому числі RS6, RS7 і кілька версій кроссовера Q8.


Не пропустіть