Названо надійніші рамні позашляховики

Великі позашляховики активно завойовують популярність серед водіїв. Автоексперти склали список повнорозмірних рамних моделей з високим ступенем надійності.

Список найбільш надійних позашляховиків грунтувався не тільки на популярності, але і на їх міцності. Експерти склали топ-5 автомобілів, спираючись на статистику поломок, з якими зіткнулися власники моделей, зібраних в період з 2010 по 2020 роки. П’яту сходинку посів Nissan Patrol c кузовом Y62. Транспорт має 8-циліндровий двигун і потужність в розмірі 405 к.с. На четвертому місці розташувався Chevrolet Tahoe: його ресурс дозволяє подолати 800 тисяч км – лише після цього автомобілю буде потрібно капітальний ремонт. Начинкою моделі став бензиновий ДВС на 5,3 літра з потужністю в 324 к.с.

Трійку лідерів відкриває Toyota Land Cruiser 200. Рестайлинговая модель з бензиновим LC200 здатна проїхати 800 тисяч км до перших капітальних поломок. На другому місці опинилася преміальна модель Lexus LX. Бензиновий ДВЗ автомобіля має вражаючий ресурс, який наближений до 1 млн км. Лідером рейтингу стала модель Toyota Sequoia: атмосферний двигун розрахований на об’єм 5,7 літра. Транспорт має автоматичну коробку передач і протримається без капітального ремонту, навіть подолавши планку пробігу в 1 млн км.


Не пропустіть