Buick представив оновлений кросовер Buick Enclave (Фото)

Кросовер Buick Enclave 2022 року поданий з оновленим стилем і великою кількістю стандартних функцій. Набір технологій безпеки Buick тепер є частиною базового пакету.

У січні Buick вже надав короткий огляд Enclave 2022 року, але офіційно кросовер був представлений тільки зараз, продемонструвавши ступінь свого оновленого стилю і кілька оновлень функціонального вмісту, включаючи новий набір стандартних технологій безпеки.

Тепер можна краще побачити різні зміни зовнішності, в тому числі більшу і виражену решітку радіатора, нові передні фари і задні ліхтарі, а також передній і задній бампери більш незграбної форми. Зміни не можна назвати надто значущими, але Buick зробив достатньо, щоб зробити модель 2022 року візуально інакшою від попередника.

Новий стандартний комплект безпеки – це пакет Buick Driver Confidence Plus. Він включає в себе автоматичне екстрене гальмування з функцією виявлення пішоходів, допомога в утриманні смуги руху з попередженням про виїзд зі смуги руху, моніторинг сліпих зон, попередження про лобове зіткнення, допомога при паркуванні ззаду, попередження про перехресний рух ззаду і автоматичне включення дальнього світла.

Середньорозмірний кросовер Buick як і раніше оснащений стандартним 310-сильним двигуном V6 з додатковим повним приводом. Топова версія Avenir включає в себе адаптивну підвіску і унікальні елементи дизайну. Незважаючи на очікування, салон Enclave не отримав оновлень, крім стандартних елементів безпеки, перерахованих вище. Інформації про ціни поки не надходило.


Не пропустіть