Прототип BMW X1 нового покоління помітили на тестах

Замаскований BMW X1 2022 року, компактний позашляховик наступного покоління, помітили під час дорожніх випробувань. Розробка ще не закінчена, але новий X1 планується представити в наступному році. Якщо все піде за планом, перші машини з’являться у дилерів в листопаді 2022 року.

BMW продовжує працювати на повну потужність над оновленням однієї зі своїх флагманських моделей. BMW X1, модель «входу» в сімейство SUV німецького автовиробника, найближчим часом буде проходити комплексну реконструкцію. Точніше зміну покоління. Процес розробки третього за рахунком покоління X1 триває, і прототип моделі знову був помічений серед білого дня фотографами.

Баварці проводять випробування прототипу X1 2022 року на відкритій для руху дорозі. Тип тесту є ключем до завершення різних етапів проекту, настільки ж важливі, як розробка нового покоління. Остання «зустріч» з новим X1 сталася в південній Європі, орографія і температура якої в цей час року створюють ідеальні умови для тестування.

Що стосується поміченого об’єкту, то в наявності величезна кількість маскування, яка максимально приховує найбільш характерні риси нового покоління BMW X1. Крім того, він «носить» деякі тимчасові елементи, які, за логікою речей, які не будуть перенесені в серійну модель.

Незважаючи на камуфляж, видно, що X1 зазнає серйозних змін. Ця модель повинна бути адаптована до нової філософії дизайну, яку BMW застосовує до своїх нових моделей, які виходять на світло. Кросовер отримає нові світлові групи, перероблені бампери, збільшену в розмірах решітку радіатора відповідно останніми моделями компанії. Нова лінія даху і талії дозволить продемонструвати більш плавний силует.

Інтер’єр буде перероблений. У ньому будуть представлені цифрові прилади і новий екран для мультимедіа. BMW прагне створити теплу і комфортну атмосферу, оскільки з точки зору продажів X1 є однією з центральних опор модельного ряду BMW в Європі.

Що стосується механічної частини, лінійка двигунів буде складатися з трьох-і чотирициліндрових бензинових і дизельних блоків. Технологія MHEV буде присутній, щоб зменшити споживання і викиди. Крім того, в портфелі залишиться варіант PHEV. Також будуть доступні передньопривідні і повнопривідні версії xDrive.


Не пропустіть