Компанія Toyota підготувала до бездоріжжя рамний пікап Tacoma (Фото)

Компанія Toyota адаптувала рамний середньорозмірний пікап Tacoma для їзди по важкому бездоріжжю. У вантажівок 2022 модельного року буде дві офф-роуд версії.

В оновлене сімейство моделі увійде дві версії автомобіля з піднятою підвіскою – до екстремальної модифікації TRD Pro додалася менш підготовлена комплектація Trail Edition 4×4. Обидва варіанти відрізняються піднятою підвіскою, спеціальними 16-дюймовими покришками, розширеною колією, додатковими захисними пластинами і обмеженою палітрою кольорів кузова.

Пікап Tacoma у виконанні Trail Edition 4×4 являє собою «проміжну» спецверсію, яка підійде тим, кому можливостей стандартного автомобіля не вистачає, але переплачувати за опції підрозділу TRD не хочеться. Tacoma Trail Edition 4×4 будуть доступні виключно з 4-дверною кабіною, повним приводом і блокуванням заднього диференціала.

Пікап Tacoma у виконанні TRD Pro змінився незначно: адаптивні світлодіодні фари тепер включені в стандартне оснащення, також змінилася виштамповка заднього борта, а також з’явилися 16-дюймові колісні диски нового дизайну. З передніх дверей прибрали декоративні шильдики, а в колірну гаму кузова доданий яскраво-жовтий відтінок, який не використовується на інших моделях Toyota.

Всі Tacoma для бездоріжжя оснащуються 3,5-літровим бензиновим V6 потужністю 282 к.с. При цьому для варіанту TRD Pro можна замовити механічну коробку передач, тоді як інші пікапи оснащуються тільки «автоматом».

Коли в США стартують продажі позашляхових Toyota Tacoma 2022 модельного року невідомо, ціни поки теж не розкриті. Очікується, що у дилерів в США новинки з’являться до кінця цього літа. Ймовірно, Tacoma Trail Edition 4×4 коштуватиме близько 38 000 доларів, а за Tacoma TRD Pro попросять не менш 45 000 доларів.


Не пропустіть