Дешевше “Туарега”: Volkswagen почав продаж гігантського кросовера Talagon (Фото)

Компанія Volkswagen почала приймати замовлення на новий великий кросовер Talagon в кінці травня. Сьогодні прес-служба виробника опублікувала детальний прайс-лист з цінами і комплектаціями новинки. Перші товарні автомобілі передадуть покупцям 24 червня 2021 року.

Нагадаємо, трьохряний Talagon є найбільшим кросовером Volkswagen. Автомобіль завдовжки 5152 мм, шириною 2002 мм, висотою 1795 мм, з колісною базою 2980 мм буде доступний в шести варіантах виконання з двома силовими агрегатами.

Зовнішній вигляд моделі виконаний у впізнаваному фірмовому стилі німецького бренду з масивною решіткою радіатора, яка плавно переходить в головну оптику на світлодіодних матрицях. Крім того, крос отримав стильний передній бампер і задні ліхтарі, які об’єднані в моноблок.

Інтер’єр великого SUV відрізняється від інших моделей бренду. Тут встановлена ​​оригінальна передня панель, велика віртуальна “приборка”, електронний селектор КПП і величезний сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу.

У моторну гамму входить 2,0-літровий TSI з віддачею від 186 до 220 к.с., а також 2,5-літровий V6 потужністю 299 к.с. В якості трансмісії пропонується робот DSG7. Привід – передній або повний.

Список оснащення кросовера включає систему попередження від зіткнень, інтелектуальний круїз-контроль, камери кругового огляду і скляний дах з люком.

Ціни на Volkswagen Talagon в Китаї варіюються от 299 900 до 399 900 юанів (1,27-1,7 млн. грн.)


Не пропустіть