Новий Volkswagen Tiguan отримав спортивну версію Urban Sport (Фото)

Нова модель Volkswagen Tiguan отримала цікаву модифікацію Urban Sport з динамічним і спортивним виглядом. Авто почнуть поставляти на європейські авторинки. Задній бампер похвалиться хромованими елементами. Для передніх деталей пропонується глянсове чорна забарвлення.

Tiguan Urban Sport комплектується заднім спойлером під стиль R в чорному кольорі. Корпусам зовнішніх дзеркал дісталася аналогічна обробка. Значки «Urban Sport» отримали двері і пороги. Urban Sport стандартно оснащується 18-дюймовими легкосплавними дисками Sebring чорного забарвлення, рейлингами чорного кольору, заднім спойлером в дизайні R, матричними світлодіодними фарами зі світлодіодними ДХВ, підсвічуванням поворотів, тонованими задніми склами, регульованими і електричними складними зовнішніми дзеркалами з підігрівом.

Новинка отримала бензиновий 1,5-літровий TSI на 130 і 150 «коней». Також пропонуються дизельні 2.0 TDI на 122 і 150 кінських сил. Разом з моторами пропонується передньопривідна система і шестиступінчаста “механіка”. З бензиновими і дизельними моторами на 150 к.с. можуть функціонувати семиступінчаста DSG з подвійним зчепленням. Tiguan Urban Sport коштує 35 700 – 40 450 євро.


Не пропустіть