Стартувала масова збірка нового Nissan Qashqai з електродвигунами (Фото)

Почалося виробництво Nissan Qashqai третього покоління. Оновлений компактний позашляховик Nissan вже будується на заводі компанії у Великобританії. Точніше в Сандерленді. Перші екземпляри прибудуть в автосалони найближчим часом.

Все готово до того, щоб почати продажі нового Nissan Qashqai в європейських дилерських центрах. Компанія Nissan запустила виробництво третього покоління культового японського позашляховика.

Завод Nissan в Сандерленді зажадав інвестицій в розмірі близько 450 млн євро, щоб адаптувати свої складальні лінії до нового покоління Qahsqai. Автомобіль оновився від верху до низу, щоб адаптуватися до нових часів електрифікації і автоматизації.

Обсяг одиниць Qashqai, зроблених в Сандерленді, настільки значний, що становить один з п’яти автомобілів, вироблених в Великобританії з моменту його запуску майже півтора десятиліття назад. Зараз, коли починається серійне виробництво нового Qashqai, накопичений обсяг перевищує 3,5 мільйона одиниць.

Британський завод, на якому працюють більше 7000 співробітників, вважається ключем до позиції Nissan в Європі. Там випускаються і інші моделі, не менш важливі для модельного ряду бренду. Nissan Juke і Nissan Leaf також виробляються в одних і тих же об’єктів.

Нове покоління Qashqai доїде до дилерів до кінця цього місяця червня. Автолюбителі зможуть вибрати версії Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna і Tekna +. Всі доступні двигуни електрифіковані по 12-вольтовій гібридній технології (MHEV).

Пізніше асортимент версій моделі розширюється з появою Qashqai e-Power.


Не пропустіть