Покупці гіперкара Ferrari отримають міні-копію моделі (Фото)

У покупців Ferrari тепер є забавна нова опція, яку можна відзначити при купівлі одного з суперкарів. Поряд з усіма звичайними речами, такими як вуглецеве волокно, вуглецева кераміка та інші технологічні чудеса або щось ще, вони також зможуть замовити модель в масштабі 1:8 або 1:12 відповідно до їх автомобіля.

Компанія Amalgam Collection, яка працює з Ferrari з 1998 року, виходить на новий рівень співпраці між брендами. Тепер до покупки пропонуються лімітовані моделі в масштабі 1:12 для поточного асортименту спортивних автомобілів Ferrari, починаючи з 812 Superfast і 812 GTS.

Інші поточні моделі Ferrari, а також майбутні моделі також знаходяться в стадії розробки і будуть випущені, але у Amalgam немає встановлених термінів для таких моделей, як Roma або SF90 Spider.

Виготовлені на замовлення моделі в масштабі 1:12 будуть доступні виключно у дилерів Ferrari, але Amalgam продасть вам моделі в масштабі 1:8 незалежно від того, робите ви покупки в дилерському центрі Ferrari.

Майте на увазі, вони не з дешевих. Модель 812 Superfast в масштабі 1:12 коштує 3200 доларів, а зроблена на замовлення модель 458 Italia 2009 року в масштабі 1:8 продається на сайті Amalgam за 10 045 доларів.


Не пропустіть