Кросовер Mazda CX-5 нового покоління отримає потужні двигуни та іншу платформу (Фото)

Опублікована нова інформація про кросовер Mazda CX-5 третьої генерації.

Стало відомо, що компанія Mazda Motor зараз знаходиться на завершальній стадії з підготовки компактного кросовера CX-5 третьої генерації, який буде зібраний на новій архітектурі з поздовжнім розташуванням двигуна і отримає рядні 6-циліндрові агрегати.

Варто відзначити, що Mazda CX-5 першого покоління (KE) з’явився на ринку в 2012 році, а другого (KF) – в 2016 році. Відомо, що в новому поколінні кросовер стане преміальним авто з поздовжнім розташуванням двигуна. Новинка базуватиметься на абсолютно новій платформі Large Architecture, про це стало відомо ще минулої осені. Тоді ж і були вперше представлені прототипи нових рядних 6-циліндрових двигунів.

У бренду Mazda давно не було 6-циліндрових агрегатів. Останніми моделі з подібним типом були седани Mazda 6 першого і другого поколінь для ринку США, однак на них встановлювався мотор Ford Duratec V6, тобто цей двигун мав мало відношення до японського виробника. Схожу техніку отримає і седан Mazda 6 нового покоління, який також зробить великий крок в сторону преміум-класу.


Не пропустіть