У Німеччині через повінь затопило автосалон з новими Audi (Відео)

Під водою опинилися десятки нових автомобілів Audi в дилерському центрі в Леверкузені

У Німеччині після сильної повені виявився затопленим дилерський центр Audi в місті Леверкузен. Відео з місця інциденту в своєму Facebook виклав один із місцевих жителів, пише РБК. На ролику можна побачити десятки машин, які під час повені перебували повністю у воді. Крім цього, багато автомобілів стихія буквально закинула на інші машини.

Серед постраждалих машин можна побачити кросовери Audi Q3, Q5 і флагманський Q8. Також стихія не пощадила повністю електричні e-tron GT, e-tron і e-tron Sportback. Крім цього, під водою опинилися спортивні RS6 Avant і RS Q3 Sportback.

За словами автора відео, цей ролик він зняв наступного дня після повені, коли в автосалоні вода спала.

Втім, у коментарях до відео один з користувачів показав відео зняте в цьому ж автосалоні трохи раніше. На ролику можна побачити повністю затоплені машини, що стоять у дилерському центрі. Деякі автомобілі пішли під воду по самий дах. Про збитки дилерському центру поки що не повідомляється.

За останніми даними, повінь у Німеччині вже забрала 156 життів. Через розгул стихії виявилися знищеними тисячі машин, мости і будинки. Причиною потужної повені стали сильні дощі які йдуть в Німеччині більше тижня. В результаті багато річок вийшли з берегів.

Джерело mind.ua

Не пропустіть