Lamborghini випустила ювілейний кросовер Urus (Фото)

Знадобилося лише три роки, щоб стати найбільш випускаємою моделлю компанії за всю історію.

Це може здатися сюрпризом і, можливо, розчаруванням для декого, але Lamborghini зараз вивела на перший план виробництво позашляховиків. Протягом червня цього року фахівці з Сант’Агата-Болоньєзе зібрали 2796 одиниць Urus, що на 35% більше, ніж в першій половині 2020 року. Супер позашляховик перевершив по продажам Huracan і Aventador разом узяті, продажі яких склали 1532 і 524 примірника відповідно.

Січень-червень 2021 року було найкращим першим півріччям для Lamborghini, і тепер у легендарного італійського бренду є ще один привід для святкування. Через три роки після початку виробництва Urus досяг важливої ​​віхи – 15 000 одиниць. І ювілейний екземпляр був зібраний на цьому тижні. Високопродуктивний позашляховик з V8 і обробкою Grigio Keres Matt з контрастними акцентами Verde Scandal і двоколірним інтер’єром Nero Ade/Verde Scandal попрямував до покупця в Великобританії.

Urus готується отримати безліч оновлень в рамках свого проміжного рестайлінгу. Його 4,0-літровий двигун з подвійним турбонаддувом, ймовірно, буде доведений до потужності, що перевищує його поточну віддачу в 641 кінську силу і 850 Нм крутного моменту. У той же час інженери готують підключаєму гібридну версію, оскільки навіть малотиражні марки, такі як Lambo, не застраховані від все більш строгих правил щодо викидів.

Крім збільшення потужності і створення версії PHEV, очікується, що Urus отримає «заряджену» версію ST-X, про яку італійці говорили майже три роки. Найбільш практичний Lamborghini з коли-небудь існували вже був оновлений новою колірною гамою «Graphite Capsule», характерною для цього знакового автомобіля.


Не пропустіть