Як буде виглядати новий Lexus RX показали на першому рендері (Фото)

Нове покоління кросовера Lexus RX обіцяють представити в 2022 році. Підтвердженої інформації про нього практично немає, так само як і шпигунських фотографій. Незважаючи на це невідомий незалежний дизайнер з Японії вирішив показати, як буде виглядати нова генерація RX, намалювавши рендер цього «паркетника».

Як видно на опублікованому зображенні (головне фото), автомобіль отримає більш купеподібні обриси кузова, ніж попередник, а також великий капот, який розташується вище, ніж у актуальної моделі. Головна оптика витягнеться і стане вужче, а радіаторна решітка збільшиться в розмірах і буде займати практично всю центральну частину бампера. Новий «Лексус РХ» повинен зберегти дизайнерське рішення з «паряться» дахом, а також обзавестися більш стрімкою кормою.

В кінці минулого року стало відомо, що Lexus зареєстрував індекси для нового RX. У японському патентному бюро були оформлені заявки на торговельні марки RX350h, RX450h + і RX500h.

Для версії RX350h можуть запропонувати силову установку THS II з 2,5-літровим бензиновим двигуном, а RX500h отримає під капот багатоступінчастий «гібрид» на базі 3,5-літрового мотора. Що стосується виконання RX450h +, то йому, за чутками, буде покладено установку заряджаємої версії Toyota RAV4 PHEV, сумарна віддача якої становить 306 кінських сил.

Актуальний Lexus RX випускають з 2015 року.


Не пропустіть