За Toyota Supra 1995 року дають втричі більше, ніж за нову (Фото)

Спорткупе Toyota Supra A80 випуску 1995 року в стані «капсули часу» виставили на онлайн-аукціон Bring a Trailer. Всього за кілька днів ставки вже підскочили до 136 000 доларів. До слова, це втричі дорожче нової Supra покоління A90. А адже попереду ще вісім днів торгів. Фізично раритет знаходиться в США.

Цінність даного примірника – в його практично первозданному стані, за 26 років пробіг автомобіля склав лише 11 тисяч кілометрів.

Купе оснащене «канонічною» 3,0-літровою бензиновою «шестіркою» 2JZ-GTE з подвійним турбонаддувом, що розвиває 321 к.с. потужності і 427 Нм крутного моменту. Двигун працює з шестиступінчастою “механікою”. Привід задній.

Кузов автомобіля пофарбований в насичений червоний Renaissance Red, встановлені заводські 17-дюймові диски з покришками Michelin Pilot SX і антикрило.

У салоні – шкіряна оббивка кольору слонової кістки, кондиціонер і комбінована аудіосистема з підтримкою касет і CD-дисків.

Нагадаємо, в 2020-2021 роках Toyota Motor відновила випуск дефіцитних запчастин для Supra A80 – серед них фари, підсилювач гальм, зовнішні дверні ручки, датчик кисню, передній бампер.

З березня 2019 року Toyota випускає Supra покоління J29/DB. Щодо технічної частини автомобіль широко уніфікований з родстером BMW Z4.


Не пропустіть