Опубліковані ціни на новий Peugeot 308 2021 року (Фото)

Французький компактний хетчбек оцінили в Іспанії в мінімальні 21 500 євро.

Компактний Peugeot 308 2021 модельного року є еталоном нового іміджу та філософії бренду, демонструючи естетику, передове устаткування і ряд ефективних і високопродуктивних двигунів, в тому числі гібридні модифікації. В Іспанії хетчбек пропонується в п’яти комплектаціях: Active Pack, Allure, Allure Pack, GT і GT Pack.

Новий Peugeot 308 в базовому виконанні Active Pack доступний за 21 500 євро, пропонуючи стандартні функції, такі як датчик виявлення перехресного руху, запуск мотора з кнопки і PEUGEOT i-Cockpit з 16-дюймовим сенсорним екраном, систему розпізнавання дорожніх знаків, асистент положення в смузі, систему екстреного гальмування Active Safety Brake, попередження про аварії, а також контроль швидкості з регулятором і обмежувачем.

Найбільш затребувана модифікація Allure (від 23 200 євро) має більш багате обладнання з заднім захисним склом, 17-дюймовими алюмінієвими дисками Calgary, технологію PEUGEOT Connect NAV з системою 3D-навігації, автоматичним клімат-контролем з системою AQS (Air Quality System), світлодіодними денними ходовими вогнями і фари EcoLED з автоматичним включенням.

308 GT (від 31 900 євро) робить ставку на динаміку і найвишуканіший комфорт з 18-дюймовими алюмінієвими колесами Kamakura, цифровою панеллю приладів 3D, шкіряним рульовим колесом Mistral, з датчиками ADAS, підрульовими пелюстками і доступом до вбудованих в інформаційно – розважальних функцій, а також системи кондиціонування повітря Clean Cabin.

Нарешті, найбільш вимогливі клієнти можуть втілити в життя свої очікування з обробкою GT PACK (від 33 900 євро), яка, крім 18-дюймових алюмінієвих коліс Portland, також пропонує новий вимір звуку з системою HiFI Focal з 10 динаміками на додаток до системи допомоги при паркуванні з 4 камерами.


Не пропустіть