Бренд Land Rover вивів на тести подовжену версію позашляховика Defender нового покоління (Фото)

Актуальний позашляховик Land Rover Defender продається лише в двох версіях: 90 і 110, що відрізняються між собою довжиною і кількістю посадкових місць (110 опціонально пропонується в семимістному виконанні).

У найближчому майбутньому число модифікацій британського легендарного позашляховика поповниться версією 130, розрахованої на вісьмох, і її прототип вперше сфотографували під час дорожніх тестів. Знімки опублікувало видання Motor1.com.

В екстер’єрі сюрпризів немає: незважаючи на присутність камуфляжу, дизайн прототипу виконаний в стилі модифікації 110. Довжина кузова Land Rover Defender 130 – 5100 мм, що на 82 мм більше, ніж у версії 110. А ось колісна база, за даними видання Drive, не збільшиться і складе всі ті ж 3022 мм.

Стверджується, що Defender 130 після старту продажів запропонують тільки в топ-комплектаціях і машина буде коштувати набагато дорожче, ніж версія 110.

Прем’єра найдовшої і розкішної модифікації Defender відбудеться в кінці 2022 року, поставки покупцям почнуться в 2023-му. До конкурентів автомобіля можна віднести Toyota Land Cruiser 300, Nissan Patrol і Jeep Grand Cherokee L.


Не пропустіть