Opel опублікував технічні характеристики нового Opel Astra (Фото)

Новий Opel Astra шостого покоління можна буде замовити з жовтня, а у дилерів він з’явиться на початку 2022 року. Відразу після виходу на ринок Astra буде доступна з двома плагін-гібридними силовими агрегатами, хоча в прайс-листі також фігурують два звичайних бензинових і один дизельний двигун.

Новий Opel Astra, вперше представлений в липні, є технічним братом Peugeot 308 і DS 4, а також першим Astra, який буде поставлятися у вигляді підключаємого гібрида. Відразу після виходу на ринок, який відбудеться на початку наступного року, Astra буде доступна з плагін-гібридними силовими агрегатами потужністю 180 і 225 к.с.

У першого варіанту 150-сильний бензиновий двигун працює разом з електромотором потужністю 110 к.с. Потужність всієї системи складає 180 к.с. і 360 Нм. Цей підключаємий гібрид має акумулятор ємністю 12,4 кВт-год, з якого можна «вичавити» до 60 електричних кілометрів. З цієї акумуляторною батареєю підключаємий гібрид Astra розганяється до 100 км/год за 7,9 секунда, а його максимальна швидкість дорівнює 225 км/год.

Другий підключаємий гібрид Astra також має електродвигун потужністю 110 к.с., хоча в даному випадку він працює разом з бензиновим двигуном потужністю 180 к.с. Цей плагін-гібрид також має на борту акумулятор на 12,8 кВт-год, з яким можна проїхати до 60 кілометрів в режимі EV. Він досягає 100 км/год за 7,7 секунди. Його максимальна швидкість становить 235 км/год.

Для тих, кого не цікавить гібридний силовий агрегат, Opel пропонує традиційні трьохциліндровий бензинові двигуни потужністю 110 і 130 к.с. Перший доступний тільки в поєднанні з механічною коробкою передач, другий – також з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією.

Можливі й чотирициліндровий дизельний двигун 1.5 CDTI потужністю 130 к.с. і 300 Нм крутного моменту. Як і 130-сильний 1.2 Turbo, він доступний з механічною коробкою передач і 8-ступінчастим “автоматом”. Ціни поки не озвучені, але вони з’являться найближчим часом.


Не пропустіть