Розсекречена зовнішність нового компактвена BMW (Фото)

Німецький автовиробник готується до прем’єри практичного передньопривідного компактвена нового покоління.

На сайті Cochespias були опубліковані знімки нового рекламного буклету BMW, на якому зображений BMW 2-Series Active Tourer другого покоління. Була розсекречена гібридна версія в топовому виконанні, на що натякають матричні фари, а також M-пакет. Можна припустити, що електрифікована модифікація 230xe отримає 270-сильну підзаряджаєму силову установку на базі 2,0-літрового турбодвигуна.

Офіційно BMW 2-Series Active Tourer (F45) випускається ще з 2014 року, а тому модель вже незабаром змінить покоління. Автовиробник поки не розголошував дату прем’єри BMW 2-Series Active Tourer нової генерації, але судячи по “зливам”, чекати доведеться недовго.

Найімовірніше форм-фактор 2-Series Active Tourer не зміниться, але модель збільшиться в розмірах і отримає решітку радіатора з масивними «ніздрями» в стилі актуальних моделей марки. За неофіційними даними, в салоні з’явиться сучасний мультимедійний комплекс з вигнутим дисплеєм, а інтер’єр буде нагадувати електрокар i4.

Інсайдери стверджують, що новинка буде базуватися на базі передньопривідної платформи, а на старті продажів будуть доступні п’ять модифікацій моделі. Дизельна – 218d з 150-сильним двигуном 2.0, три бензинові – 218i (157 кінських сил), 220i (180 кінських сил), 223i (203 кінських сили, помірний гібрид), а найпотужнішим виявиться заряджаємий гібрид з індексом 230xe потужністю 270 к.с.

Дебют новинки повинен відбутися до кінця поточного року, але більш точну дату джерела назвати не беруться.

Джерело tarantas.news

Не пропустіть