У Toyota Highlander з’явилася бронзова спецверсія (Фото)

Toyota Motor представила нову спецверсію средньорозмірного кросовера Highlander для ринку Північної Америки – Bronze Edition. Такий автомобіль виділяється стилем і оснащенням.

Кросовер Highlander у виконанні Bronze Edition отримає на вибір три кольорах кузова: темно-сірий Cement (ексклюзивно для Bronze Edition), світло-сірий Wind Chill Pearl (новинка для Highlander 2022 модельного року) і чорний Midnight Black Metallic. У бронзовому кольорі виконані тільки деякі деталі екстер’єру та інтер’єру, наприклад 18-дюймові колісні диски, накладки на дверні пороги з підсвічуванням і прострочки салону.

Виконання Bronze Edition пропонується тільки для гібридної модифікації Toyota Highlander. Нагадаємо, що вона приводиться в рух 2,5-літровою рядною “четвіркою”, яка в парі з електромотором розвиває сумарні 246 к.с. Привід може бути переднім або повним.

В основу новинки лягла комплектація Highlander Hybrid XLE, оснащення якої доповнено електроприводом задніх дверей, датчиком дощу, цифровим дзеркалом заднього виду, розетками потужністю до 1500 Вт, атмосферним підсвічуванням салону і електрорегулюванням водійського сидіння в десяти напрямках.

Highlander Bronze Edition оцінений в 43 880 доларів США за актуальним курсом з переднім приводом і 45 480 доларів з повним.


Не пропустіть