На тестах помічена більш продуктивна версія нового BMW X1 (Фото)

Західні видання опублікували фотографії з тестовим прототипом нового кросовера BMW X1. Крім усього іншого, новинка отримала чотири вихлопні труби, що натякає на “заряджений” X1 M.

Близько двох років тому бос BMW M Маркус Флаш виключив можливість випуску моделей від BMW M, які побудовані на базі передньопривідної платформи. Він мав на увазі повноцінну модель M, оскільки у баварців вже є версії M Performance для хетчбека 1-й серії (M135i xDrive), кросовера X2 (M35i xDrive) і 2-й серії Gran Coupe (M235i xDrive).

Журналісти з видання BMWBLOG, які частенько володіють закритою інформацій про майбутні продукти BMW, впевнені, що найменший кросовер компанії не отримає повноцінної M-версії.

Посилаючись на «дуже хороше джерело», видання впевнене, що «X1 M не розробляється абсолютно». Той автомобіль, який відображений на цих фотографіях, це M135i.

У той час як нинішній X1 може бути опціонально оснащений M Performance Parts, він недоступний в специфікації M35i, яку ви можете замовити для X2. BMW вирішить цю проблему за допомогою кросовера наступного покоління, який повинен мати такий же 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, що розвиває потужність 302 кінських сили і 450 Нм моменту на обидві осі.

У той час як модель наступного покоління з традиційним двигуном, як очікується, надійде в продаж у другій половині 2022 року, BMW вже підтвердила, що в майбутньому з’явиться повністю електричний iX1, можливо, вже в 2023 році.


Не пропустіть