На тестах помічено прототип потужного Alpina B4 Gran Coupe (Фото)

“Шпигунські” фотографії фіксують життєвий цикл розробки автомобіля, часто показуючи, як тестовий прототип втрачає свій камуфляж. Однак нові знімки майбутньої Alpina B4 Gran Coupe показують, що бренд, навпаки, додає захисну плівку на кузов у ​​процесі розробки. Її небагато, але достатньо, щоб приховати кілька елементів екстер’єру, які отримає модель.

Новий камуфляж приховує глибший спойлер, що звисає з переднього бампера. Аналогічний елемент буде встановлений виробником у задній частині. Внизу кормового бампера також є захисна плівка. Примітно, але її не було минулого тестового прототипу. Усередині Alpina запропонує покупцям безліч унікальних варіантів вишивки та тиснення. Завдяки цьому компанія допоможе цій моделі виділитися серед своїх побратимів BMW. Також автомобіль отримає оригінальні кольори кузова та 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Ймовірно, під капотом нової Alpina B4 Gran Coupe буде розташований 3,0-літровий шестициліндровий рядний двигун з подвійним турбонаддувом. Він здатний генерувати 462 л. потужності та 700 Н*м крутного моменту. У парі з двигуном буде працювати 8-швидкісна автоматична КПП, яку компанія налаштує для більш швидкого перемикання. При цьому новий B4 матиме характеристики, аналогічні до B3: час розгону з 0 до 100 км/год складе 4,0 секунди, а максимальна швидкість – 302 км/год. Очікується, що пізніше виробник виведе на ринок дизельну версію моделі.

Точну дату дебюту нової Alpina B4 Gran Coupe поки не оголошено, хоча очікується, що модель має бути представлена ​​офіційно не пізніше початку наступного року. За чутками, у продаж автомобіль надійде у березні 2022 року.


Не пропустіть