Audi Q6 E-Tron засвітився під час тестувань (Фото)

Дебют електромобіля має відбутися наступного року як модель 2023 року.

Нові шпигунські знімки показують, що Audi Q6 E-Tron 2023 продовжує проходити випробування і його кузов все ще прихований під кауфляжем. Однак ми сумніваємося, що стиль кросовера сильно відрізнятиметься від мови дизайну, представленого на Q4 E-Tron раніше цього року. Ці свіжі фотографії дозволяють ближче познайомитись з новою моделлю та знайти трохи нових деталей.

Audi EV матиме унікальний дизайн, хоча його основи не будуть такими ексклюзивними. Він базуватиметься на архітектурі Premium Platform Electric (PPE), спільно розробленої Audi та Porsche, оскільки платформа також лежатиме в основі повністю електричного Porsche Macan. Залежно від циклу випробувань моделі можуть мати запас ходу близько 500 кілометрів з одномоторним заднім приводом як базова конфігурація. Двомоторна повнопривідна установка буде опціональною.

Платформа PPE може дозволити Q6 запропонувати електричну систему на 800 вольт, яка сумісна із швидкою зарядкою на 350 кіловат. Схоже, Audi може запропонувати Q6 із парою портів для зарядки – по одному на кожному задньому крилі. Високопродуктивний варіант RS міг видавати близько 590 к.с., проте дані про потужність і крутний момент все ще залишаються в секреті. Клієнти повинні очікувати, що буде доступно кілька різних варіантів із різними діапазонами.

Моделі Audi Q6 E-Tron повинні почати сходити з конвеєрів компанії в Інгольштадті наступного року і, ймовірно, прибудуть до США як модель 2023 року. Однак Q6 не буде єдиним варіантом, оскільки в 2023 очікується дебют більш гладкого кузова Sportback, який надасть пропорціям кросовера спортивний вигляд. До середини десятиліття Audi планує запропонувати 20 повністю електричних моделей, причому більшість її модельного ряду на той час теж буде гібридними.


Не пропустіть