Hyundai готується до дебюту оновленої версії кросовера Creta

Поточна генерація Hyundai Creta незабаром отримає важливі поновлення як у плані дизайну, так і в технічному оснащенні. У рамках так званого «фейсліфтінга», вже представленого в Індії, модель отримає повністю оновлені передню та задню частини, а також новий інтер’єр. А для топових версій компанія готує дещо особливе.

Поки Hyundai зберігає інтригу щодо змін, але є припущення, що в топових модифікаціях новий двигун замінить нинішній атмосферний 2.0, який використовувався з часів попереднього покоління. Найбільш ймовірними вважаються 1.4-літровий та 1.6-літровий турбомотори, які компанія вже пропонує на деяких ринках.

Зовнішні зміни будуть дуже значними. Передня частина автомобіля буде повністю перероблена. Фари залишаться розділеними, але набудуть квадратнішої форми, з денними ходовими вогнями на світлодіодах, з’єднаними решіткою з прямокутними секціями. Задні ліхтарі, які зараз складаються з окремих елементів, замінять на горизонтальні блоки, також з’єднані між собою, а задній бампер стане більш масивним.

У салоні панель приладів буде значно оновлена та стане більш технологічною. Особливу увагу привертає панель із двома екранами по 10,25 дюйма кожен. Під ними будуть розташовані центральні вентиляційні отвори та нові елементи керування кліматичною системою.


Не пропустіть