Новий Kia Sportage п’ятого покоління вже доступний в Україні (Фото)

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні ТОВ «Фалькон-Авто» вже оголосив ціни та приймає замовлення на новий Kia Sportage п’ятого покоління. Так, новий Kia в комплектації Комфорт коштуватиме від 20 900 євро.

Про це повідомляє  MMR.net.ua  з посиланням на «Укравтопром».

В Україні Kia Sportage буде представлена на початку продажів у чотирьох наступних комплектаціях: Комфорт (Comfort), Престиж (Prestige), Лакшері (Luxury) та Джи Ті Лайн (GT Line) з 156-сильним бензиновим двигуном робочим об’ємом 0,2 літра з механічною коробкою передач або класичним 6-ступеневим автоматом з гідротрансформатором, переднім та повним приводом. Незабаром має з’явитися й модель у комплектації Классік (Classic).

Kia Sportage п’ятого покоління цікава розробленим саме для неї абсолютно новим режимом Terrain Mode, який автоматично налаштовує автомобіль на оптимальну динаміку руху для будь-яких дорожніх умов та умов навколишнього середовища, як то сніг, дощ, пісок тощо.

Новинку оснастили різноманітними системами безпеки: подушки безпеки водія та пасажира, бічні шторки безпеки, центральну подушку безпеки передніх сидінь, а також бічні подушки безпеки. Крім того, водія та пасажирів захищає під час їзди технологія Kia Advanced Driver Assistance System (ADAS) –  відома також як DriveWise – яка покликана уникати потенційні небезпеки.

Гарантія на нові Kia становить 7 років або ж 150 000 кілометрів.


Не пропустіть