Tesla Model S змогла проїхати неймовірні 1,5 млн кілометрів (Фото)

Шанувальник електрокарів Tesla Хансйорг Геммінген-Хорнберг подолав на Tesla Model S понад 1,5 мільйона кілометрів, і це ще не межа. Німець планує проїхати ще більше.

Німецький фанат електрокарів заявив про себе 2019 року, коли сфотографував одометр своєї машини, на якому був уже мільйон кілометрів. До середини осені 2020 року Хансйорг Геммінген-Хорнберг подолав 1,2 мільйона кілометрів і сказав, що його мета – 1 000 000 миль (1 609 344 км). На момент придбання пробіг електрокара становив 30000 км.

Не обійшлося без несправностей. По черзі виходили з ладу передня підвіска та система охолодження акумуляторів, довелося зробити заміну амортизаторів, висувних дверних ручок та сенсорних моніторів. Найчастіше змінювали силову установку.

Для того, щоб подолати 1 000 000 кілометрів, знадобилося чотири мотори. Через 150 000 км замість тягової батареї встановили підмінний елемент за гарантією.

Tesla Model S вже не перший електрокар Хансйорг Геммінген-Хорнберг. Раніше він мав Tesla Roadster, на якому німець проїхав 620 000 км. Зараз до заповітного мільйона миль залишилося зовсім небагато і фанат автомобілів Ілона Маска оптимістично налаштований, тим більше, що його Tesla Model S у повністю справному стані і готова бити нові рекорди.


Не пропустіть