У Польщі українець протаранив 12 припаркованих автівок

Чоловік перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння

Як повідомляє сайт місцевої поліції, близько опівночі 11 квітня на одній з прибудинкових стоянок чоловік за кермом Dacia протаранив 12 припаркованих автомобілів. Після цього водій вийшов з машини і почав тікати. Шум почули місцеві жителі та патрульний поліцейський, який саме був неподалік.

Кілька свідків та поліцейський почали наздоганяти втікача. Після короткої погоні водія затримали. Ним виявився 29-річний громадянин України. Він був настільки п’яний, що навіть був без взуття – тікав босоніж, залишивши свої шльопанці в машині. Перевірка на вміст алкоголю в крові затриманого показала 2,5 проміле. Наступного дня він пояснив поліції, що вийшов з квартири «лише на мить, щоб припаркувати машину».

Автомобіль українець використовував щоденно для здійснення приватних пасажирських перевезень, але на момент інциденту чоловік був вільний від роботи. За скоєне йому загрожує до 2 років позбавлення волі. Також суд може заборонити йому керувати транспортними засобами на термін не менше 3 років та зобов’язати виплатити потерпілим грошову компенсацію в розмірі від 5 до 60 тис зл.

Джерело pogliad.ua

Не пропустіть