У Volkswagen розповіли, чи будуть відновлювати автовиробництво в росії

Німецька компанія Volkswagen не відновлюватиме виробництво автомобілів у російській федерації в найближчому майбутньому.

Про це йдеться в листі за підписом керівника марки «Фольксваген легкові автомобілі» Міхаеля Арндта, передають інсайдери.

«У зв’язку з високим загальним рівнем невизначеності ми не можемо передбачити дату повернення до звичайного режиму виробництва в Росії і планувати виробництво на 2022 рік», – йдеться у повідомленні.

Крім того, керівництво німецької компанії повідомило, що час очікування на гарантійний ремонт може збільшитися. При цьому компанія продовжує постачання російським дилерам запасних частин.

Нагадаємо, правління Volkswagen Group прийняло рішення про зупинку виробництва автомобілів в росії. Цей захід застосовується до обох виробничих ділянок у Калузі та Нижньому Новгороді. Експорт автомобілів до рф так само був негайно призупинений. Крім того, правління Volkswagen Group вже переказало 1 мільйон євро як невідкладну допомогу UNO-Flüchtlingshilfe, німецькій агенції-партнера Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR).


Не пропустіть