Оновлений Volkswagen Touareg помічений у Альпах на тестах (Фото)

Фахівці компанії Volkswagen розпочали дорожні тести оновленого позашляховика Touareg третього покоління. Два закамуфльовані прототипи помічені під час випробувань в Альпах. За попередніми даними, після рестайлінгу новинка трохи підросте в розмірах. Екстер’єр моделі прихований під маскувальними панелями, проте вже відомо, що до зовнішніх відмінностей від дореформеної версії увійдуть інші бампери зі з’єднаними хромованою смугою повітрозабірниками, а також злегка змінена решітка радіатора.

Модель буде побудована на архітектурі MLB Evo, яка також лягла в основу Audi Q7 та Q8, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus та Porsche Cayenne. У моторну гаму машини увійдуть 3,0-літрові бензиновий та дизельний двигуни та гібридні силові установки на їх основі.

Тестові автомобілі обладнані діодними матричними фарами, але на серійних машинах з’явиться нова графіка.

У салоні кросовера з’явиться 12-дюймова цифрова панель приладів та медіасистема з тачскріном діагоналлю 15 дюймів. За попередніми даними, мультимедійний комплекс отримає нову прошивку, що дозволить розширити перелік доступних систем безпеки та опцій комфорту. До того ж, вседорожник обзаведеться більш просунутою системою напівавтопілота.

Прем’єра оновленого Volkswagen Touareg відбудеться на початку 2023 року. Передбачається, що модель стане останнім повнорозмірним кросовером марки із двигуном внутрішнього згоряння.


Не пропустіть