В Україні помітили Ланос-кабріолет (Фото)

Народний автомобіль постав у дуже незвичному образі. Схоже хтось вирішив його трохи доопрацювати, але зайшов занадто далеко – зробив із седана чи хетчбека повноцінний кабріолет.

Цікаво, що Деу/ЗАЗ Ланос у такому кузові – це велика рідкість. По-друге, він ще й 4-дверний, що є неприпустимо для такої моделі. Крім того, є задній ряд сидінь.

В цілому, такий Ланос має право на життя, особливо якщо враховувати той факт, що левова частка цих моделей не оснащені кондиціонером. Тому для літа – ідеальний бюджетний варіант.

До речі, після засилля «євроблях», популярні колись серед українців Деу Ланоси поступово здають позиції, а ціни на них падають.

Нагадаємо, Деу Ланос уперше був представлений на Женевському автосалоні 1997 року. В Україні складався з 1998 року: спочатку методом великовузлового складання з корейських машинокомплектів на Чорноморському заводі автоагрегатів. На початку 2000 року було розпочато, великовузлове збирання з польських машинокомплектів заводу FSO. Через чотири роки налагоджено повномасштабне виробництво на Запорізькому автомобілебудівному заводі, яке закінчилось в 2019 році. Бензинові двигуни різних модифікацій вироблялися на заводах: Кореї, Польщі, Румунії, та Мелітопольському моторному заводі в Україні.

Джерело ТопЖир

Не пропустіть