Опубліковано нові тизери електричного Hyundai Ioniq 6 (Фото)

Компанія Hyundai продовжує підігрівати інтерес громадськості до своєї нової повністю електричної моделі Ioniq 6 – цього разу південнокорейський автовиробник опублікував кілька тизерів. Як і очікувалося, новинка буде виконана в тому самому стилі Parametric Pixel, що і кросовер Ioniq 5, а також концепт Prophecy, показаний у 2020 році.

На опублікованих зображеннях можна побачити характерні для електрокарів марки елементи у вигляді стоп-сигналу, вбудованого в спойлер, вертикально розташованих задніх ліхтарів та максимально гладких кузовних панелей. Також слід зазначити той факт, що новинка набуде купеподібного зовнішнього вигляду.

Зазначимо, що дизайн нового Ioniq 6 буде виконаний таким чином, щоб елементи кузова не заважали потокам повітря його огинати – автомобіль отримає дверні ручки, що забираються в корпус, а також камери заднього виду замість дзеркал і диски колісні з особливим малюнком.

За попередніми даними, новинка буде пропонуватися як з одним, так і двома електромоторами, які забезпечать моделі задній і повний привід відповідно. Очікується, що найпотужніша версія автомобіля матиме 300-сильну силову установку.

Прем’єра нового Hyundai Ioniq 6 має відбутися вже, сьогодні, 28 червня, при цьому, як завжди, технічних подробиць нам доведеться почекати – передбачається, що ці дані публіці розкажуть у липні в рамках автосалону в Пусані.


Не пропустіть