Опубліковано рейтинг надійності автомобілів в 2022 році

У дослідженні, яке проводиться щорічно протягом 36 років, було опитано 80 тисяч власників нових автомобілів 2022 модельного року. Вони дізналися про проблеми, з якими вони зіткнулися в перші 90 днів володіння новим автомобілем.

Corvette 2022 був названий моделлю найвищої початкової якості в цілому, в той час як Chevy Malibu, Buick Encore GX, Chevy Equinox, Cadillac XT6, Chevy Tahoe, Cadillac Escalade, Chevy Silverado та Chevy Silverado. Ще більше автомобілів, вироблених GM, потрапило до трійки найкращих у кожному сегменті, а завод компанії в Сан-Луїс-Потосі, Мексика, отримав платинову нагороду як автомобільний завод із найменшою кількістю проблем на 100 вироблених автомобілів.

З іншого боку, дослідження представило статистичні дані про електромобілі. За винятком Tesla через насичення ринку, у повністю електричних автомобілів в середньому виникало 240 проблем на 100 автомобілів, а у гібридів, що підключаються, — 239 проблем на 100 автомобілів. Це в порівнянні з автомобілями з ДВЗ, у яких у середньому 175 проблем на один. У самій Tesla в середньому було 226 проблем на 100 автомобілів, а новий бренд електромобілів Polestar в середньому мав 328 проблем на 100 автомобілів, що набагато більше, ніж у будь-якого бренду, включеного в дослідження.