Український автовиробник представив нову потужну модель (Фото)

Завод «ВАРЗ» виготовив та представив аграрний 22-тонний самоскид на новому шасі 6х4.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Як стало відомо, новинка запропонована з 18-кубовим кузовом, який у парі з причепом ВАРЗ-ПС 1008 зможе перевозити майже 40 кубів сільськогосподарської продукції.

У якості шасі під новий самоскид ВАРЗ-СТ 3544 було запропоновано SITRAK C7H, який вже встиг дуже добре себе зарекомендувати і у будівництві, і в аграрному секторі. Нові самоскиди можуть працювати безпосередньо з прибиральною технікою, мають комфортну кабіну з кондиціонером.

«ВАРЗ» – завод-виробник важковозів (тралів), самоскидних, тентованих, зернових, бортових напівпричепів, лісовозів, контейнерів. Завод входить до складу європейського холдингу WITEC, що складається з 14 компаній, основними сегментами яких є машинобудування, будівництво технологічних ліній, технологія комерційного транспорту, логістика тощо. За рахунок цього на підприємстві вперше в Україні застосовано повний цикл виробництва, починаючи від розробки конструкторами технічних рішень з урахуванням побажань клієнта та закінчуючи тестуванням та здаванням нової техніки замовнику. Під час виробництва застосовують найсучасніші технологічні процеси, такі як плазмове різання металу, зварювання найновішими апаратами, фарбування за системою RAL.


Не пропустіть