Lego показала іграшку за $170 – Chevrolet Camaro 1969 року (Фото)

Компанія Lego показала свою нову «іграшку для дорослих хлопчиків»: набір для збирання копії класичного Chevrolet Camaro Z28 1969 року випуску. Це один із найкращих маслкарів за всю історію автопрому і одна з найточніших моделей автомобіля від Lego.

Camaro від Lego буде продаватися лише у чорному кольорі. Модель отримає задній спойлер, характерний капот Camaro Z28, причому якщо його підняти, можна буде розглянути і двигун V8 (його теж потрібно буде збирати). Салон – червоний, тут також без варіантів. Зате можна буде збудувати як версію з дахом, так і кабріолет. Крім того, можна вибрати один із кольорів для смужок на кузов: білий, червоний або сірий.

Вартість набору – 169,99 доларів.

Нагадаємо, Chevrolet Camaro — автомобіль сегменту Pony car виробництва Chevrolet, який виготовляється з 1966 року. Виробництво було припинено в 2002 році і відновлено на новій технічній базі в 2009 році. Назва Camaro є похідним від французького camarade — друг, приятель. Як модель, Chevrolet Camaro існує й досі, але за свою історію платформа і концепція автомобіля не раз зазнавала серйозних змін.


Не пропустіть