В Україні виготовили велику партію автомобілів швидкої допомоги (фото)

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, завершила виробництво партії автомобілів швидкої допомоги.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Автомобілі, замовлення на виробництво яких було розміщено в рамках програми розвитку ООН за підтримки Уряду Канади, вже передано клієнту та успішно несуть службу.

Щоб покращити ситуацію з рухомим складом автомобілів, які рятуватимуть життя українців, уряд Канади в рамках програми розвитку ООН розмістив замовлення на виробництво партії автомобілів швидкої допомоги.

За основу було взято FIAT Ducato у модифікації L2H2. Автомобілі повною мірою укомплектовані всім необхідним обладнанням, яке дозволяє надавати весь комплекс медичної допомоги, перш ніж пацієнт потрапить до медичного закладу. Бригаді медиків доступні практично всі опції, які можуть знадобитися в автомобілях такого типу і які зараз використовуються в роботі: кисневі балони, монітор тиску, пульсоксиметр, глюкометр, дефібрилятор, електрокардіограф, транспортний холодильник для зберігання медикаментів та багато іншого, щоб надати невідкладну медичну допомогу.


Не пропустіть