Honda представила новий найбільш потужний в історії Civic Type R (Фото)

Автобренд Honda розсекретив нову версію хот-хетчу Civic Type R. Базою цього авто виступає п’ятидверка Civic 11 генерації. Компанія продемонструвала інтер’єр та зовнішність моделі.

Type R нової генерації має стати найпотужнішою в історії бренду. У Японії гарячу модифікацію хетчу можна буде придбати у вересні цього року. Хетчбек отримає аналогічні двигуни, як і у випадку минулої генерації спорткара. При цьому мотор із «механікою» значно переробили. Те саме стосується шасі сучасного хот-хетчу.

Основною метою інженерів є керованість та швидкість спорткара. Автомобіль оснащується 19-дюймовими колісними дисками і чотирипоршневими гальмами Brembo. Civic Type R отримав більш легкий та жорсткий кузов та масу власних елементів.

Honda оснастили новими дверима. Для агресивнішого бампера передбачили велику версію повітрозабірника. Корма похвалиться великим антикрилом та дифузором. У Type R було змінено конфігурацію вихлопних патрубків.

Для інтер’єру запропонували червоні та чорні тони та спортивні акценти. Салон отримав ковшеподібні передні крісла з інтегрованими зручними підголовниками зі штучної замші. Кермо обтягнули шкірою, а ручку КПП виконали з алюмінію.

Панель приладів оснащено спеціальним режимом відображення даних +R, орієнтованим на застосування в рамках треку. Ще додали систему телеметрії LogR, яка здатна відображати інформацію у реальному часі.

Згідно з отриманою інформацією, новинку почнуть продавати на японському та американському авторинку у вересні поточного року.


Не пропустіть