Geely презентував новий компактний кросовер Icon (Фото)

Компактний кросовер Geely Icon зазнав першого у своїй трирічній історії рестайлінгу. У плані оформлення екстер’єру зміни мінімальні, проте автовиробник повністю переробив салон і оснастив паркетник новим мотором.

Оновлений GEELY ICON 2022 отримав нові накладки в нижній частині бамперів, змінена решітка переднього повітрозабірника і нові колісні диски на 18 і 19 дюймів. На цьому автовиробник вирішив зупинитися.

З інтер’єром – інша історія. Кросовер демонструє нову передню панель із парою об’єднаних між собою великих дисплеїв. Це віртуальна приладка та мультимедіа, яка стала помітно кращою за рахунок нової ОС та графіки. Також автовиробник покращив атмосферне підсвічування в салоні, чия палітра налічує 72 відтінки.

Також було замінено обшивку дверей та кермо. Новий ICON має «розумну» систему Face Connect, що автоматично розпізнає обличчя водіїв та завантажує їх індивідуальні налаштування. Замість 177-сильної турботрійки на 1,5 літра китайці вирішили обладнати паркетник 4-циліндровим наддувним мотором BHE15 від компанії Aurobay.

181-сильний турбомотор поєднується з 7-ступінчастим “роботом”. Колишній мотор йшов у зв’язці з 6АКПП. «Робот» зустрічався лише на «м’яких» гібридах із 48-вольтовим стартер-генератором. Привід – передній.

Після оновлення Icon можна заправляти як 95-м, так і 92-м бензином. У Китаї дилери почнуть пропонувати клієнтам новинку в серпні. До того ж ціни вже озвучили: базовий кросовер оцінили в 16 800 доларів, а топовий – від 19 700 доларів.


Не пропустіть