Концерн Stellantis безкоштовно відремонтував понад 1000 авто в Україні

Починаючи з 1 березня українське представництво концерну Stellantis запустило програму безкоштовного сервісного обслуговування і ремонту автомобілів, що належать державним та комунальним установам нашої країни.

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-службу компанії.

Протягом останніх півроку автомобілі брендів Peugeot, Citroën, Opel безкоштовно отримували комплексне технічне обслуговування та ремонтні роботи. Загалом було відремонтовано понад 1000 авто, що належать державним та комунальним установам нашої країни.

«Представництво Stellantis в Україні, маючи досвід допомоги в боротьбі з корона-кризою 2020-го року, запровадивши програму підтримки з обслуговування автомобілів швидкої допомоги, не думаючи, одразу вирішило його повторити та значно розширити, запустивши програму безкоштовного ремонту та обслуговування всіх авто державного та комунального транспорту наших брендів», – повідомив Генеральний директор представництва концерну Stellantis в Україні Руслан Акімов.

Наразі програма функціонує майже по всій Україні: 33 дилерських центри брендів Peugeot, Citroën, Opel відкриті в 17 регіонах країни та надають послуги безкоштовного ремонту та обслуговування державного та комунального транспорту.


Не пропустіть