Назвали автомобілі, яких «боїться» іржа

Головний ворог машин – це іржа. Саме тому на автомобілі зі стійкістю до корозії завжди є покупці, передає «Твоя МАШИНА».

У цьому списку представлені моделі, які збережуть кузов в хорошому стані навіть через довгі роки. Всі вони були випущені кілька років тому. Ці машини можна у великій кількості знайти на вторинному ринку.

Volvo XC90

Авто шведського виробництва завжди стійкі до корозії, мабуть, через клімат країни. Тому Volvo – завжди хороший вибір, а кросовер XC90 порадує також якісної оцинковкой і висококласної забарвленням.

Audi A6

У третьому поколінні модель змусить забути про корозії, як ніби її й не існує. Хоча легка іржа може виникнути в зоні задніх колісних арок, і то рідко.

BMW X5

Ця машина надійно захищена від корозії. Але якщо її все ж вдалося знайти на автомобілі з пробігом, значить, він побував в ДТП і пережив неякісний ремонт кузова.

Mercedes W221

Майже в будь-якому поколінні представників Mercedes S-class важко знайти з іржею. Особливо добре захищений Mercedes W221, який також високоякісно пофарбований.

Audi Q5

У машин цього виробника рідко можна зустріти корозію. У компактного кросовера Q5 кузов оцинкований дуже якісно.

BMW E60

Цей седан бізнес-класу викликає суперечки через свого дизайну, але щодо якості сумнівів ні у кого не виникає. Захист від корозії також виконана на високому рівні.

Toyota Camry

Camry XV40 – один з найбільш ліквідних представників вторинного авторинку. Цьому сприяють комфорт, якість, надійність і відмінний захист від корозії, до того ж, що фарба нанесена тонким шаром.


Не пропустіть